BAŞKAN SÖZEN 12 GÜNDE 80 BİN KİŞİYLE BULUŞTU

Un

BAŞKAN SÖZEN 12 GÜNDE 80 BİN KİŞİYLE BULUŞTU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan ayının ilk 12 gününde Sarılar, Side, Ilıca ve Taşağıl Mahalleleri ile kent merkezinde toplam 80 bin kişiyle, mübarek ay sonuna kadar ise 200 bine yakın vatandaşla iftar sofralarında buluşmuş olacak.

Manavgat Belediyesi, kentteki birlik, beraberlik duygularını pekiştirerek, Ramazan ayının bolluk ve bereketini halkla paylaşmak amacıyla verdiği iftar yemeklerini sürdürüyor. Her akşam Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulan iftar çadırında 5 bin kişiyle buluşan Manavgat Belediyesi, aynı anda büyük mahallelerde de her gün 5’er bin kişiye iftar yemekleri vermeye devam ediyor.

ILICA'DA ¦-FTAR (2)

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, her akşam hem Atatürk Kültür Merkezi önündeki iftar çadırında hem de büyük mahallelerde eş zamanlı olarak verilen iftar yemeklerine katılıyor. Başkan Şükrü Sözen, Ramazan ayının ilk 12 gününde Sarılar, Side, Ilıca ve Taşağıl Mahalleleri ile kent merkezinde toplam 80 bin kişiyle, mübarek ay sonuna kadar ise 200 bine yakın vatandaşla iftar sofralarında buluşmuş olacak.

ILICA'DA ¦-FTAR (9)

BELEDİYE PERSONELİ SEFERBER

Manavgat Belediyesi ekipleri ise, Başkan Sözen’in talimatı üzerine iftar sofralarının eksiksiz olması için seferber oluyor. Son olarak Side, Ilıca ve Taşağıl Mahallelerinde kurulan iftar çadırlarına gelen vatandaşlar, Başkan Şükrü Sözen ve belediye personeli tarafından büyük nezaketle ağırlandı. 1 saat öncesinde alana gelen Başkan Sözen, kimseyi atlamadan bütün vatandaşların yanına giderek hatırlarını aldı, bol bol sohbet etti, çocuklarla ise şakalaştı.

ILICA'DA ¦-FTAR (14)

İftar yemekleri sonrasında düzenlenen eğlenceli etkinlikler ise yine çocukları memnun etmeye yetti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Mubarek Ramazan ayının vatandaşlarla buluşup, birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularını pekiştirmek için büyük fırsat olduğunu söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Ay sonuna kadar 200 bine yakın vatandaşımızla buluşacak olmaktan mutluyuz. Tüm halkımızı iftar sofralarımıza davet ediyorum” dedi.

S¦-DE'DE ¦-FTAR (2)

TA+ŞA¦ŞIL'DA ¦-FTAR (4)