Haber Arşivi 2

MANAVGAT BELEDİYESİ CUMARTESİ PAZARI’NA MODERN YENİLEME

Kenti ileri taşımaya yönelik proje ve hizmetleri sırasıyla hayata geçirmeye devam eden Manavgat Belediyesi, kentin kalbi olan Bahçelievler Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazarı’nı muhteşem bir projeyle yenileme çalışması başlattı.

MANAVGAT HALKI İFTARDA BULUŞTU

Manavgat Belediyesi’nin kentte birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunu pekiştirmek amacıyla Atatürk Kültür Merkezi önünde kurduğu iftar çadırlarında, Ramazan’ın ilk gününde 5 bin vatandaş orucunu açtı.

KADIN VOLEYBOL LİGİ’NDE ŞAMPİYON MANAVGAT BELEDİYESPOR

Manavgat Belediyesi Kadın Voleybol takımı, Antalya Bölgesel Kadın Voleybol Ligi Grup maçlarında rakibi Antalya Şimşekspor Klübü’nü 3-0 yenerek şampiyon oldu. Antalya’da yapılan müsabakada Manavgat Belediyespor’lu voleybolcular, kıran kırana mücadele etti.

MANAVGAT ULUALAN İÇİN YENİDEN AYAKTA

Kültür ve Turizm Bakanlığı, mahkemelerin iptal kararlarına rağmen Manavgat Ulualan’la ilgili yeniden golf alanlarının bulunduğu yeni bir plan yaptı. Manavgat Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen STK’lar Ulualan’ı Koruma Platformu’nu yeniden oluşturdu

30 YENİ MEMUR YEMİN EDEREK GÖREVİNE BAŞLADI

Manavgat Belediyesi’nde görev yapan 30 sözleşmeli personel, 26 Ocak 2023 tarih ve 32085 sayılı resmi gazetede yayınlanan, 7433 Sayılı kanun kapsamında, memur kadrosuna atandı. Memurlar, 15 Mart 2023 tarihinde yeni görevlerine başladı. Yeni memurlar, Atatürk Kültür Merkezi’mizde Türk Bayrağı eşliğinde düzenlenen törenle yemin ederek görevlerine başladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ VE STK’LAR YAPILAŞMAYI MASAYA YATIRDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta olası bir depreme karşı kent yapılaşmasında teknik önlemlerin alınmasına yönelik toplantılar zincirini sürdürüyor. Toplantılara Manavgat Belediyesi İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğü teknik ekipleri, jeoloji mühendisleri, mimarlar ve inşaat mühendisleri katılıyor.