Belediyeden 30 Ağustos`a Açılışlı Kutlama Programı

Manavgat Belediyesi,30 Ağustos Zaferinin 91.yıl dönümünü,Manavgat halkının daha coşkulu bir şekilde yaşayabilmeleri için bir kutlama programı hazırladı.

Manavgat Belediyesi, 30 Ağustos Zaferinin 91. yıl dönümünü, Manavgat halkının daha coşkulu bir şekilde yaşayabilmeleri için bir kutlama programı hazırladı. 30 Ağustos akşamı yapılacak bandolu, fenerli yürüyüş sonrasında Herford Caddesi`nin de açılışı yapılacak.Gecede Antalya Cumhuriyet Korosu da konser verecek.

Zaferin 91.Yılına Coşkulu Kutlama
Manavgat Belediyesi 30 Ağustos Zaferinin 91.yıldönümünü halkın daha coşkulu yaşayabilmesi amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.30 Ağustos 2013 Cuma Günü akşam saat 20.00`de Cumhuriyet Meydanı`ndan itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğiyle yapılacak meşaleli yürüyüş, Herford Caddesi`ne kadar devam edecek.

Herford Açılışında Cumhuriyet Korosu
Manavgat Belediyesi`nin kardeş şehri Kuzey Ren Westfalya Eyaletine bağlı Herford şehrinin adını verdiği Caddenin açılışı, yürüyüş sonrasında törenle yapılacak. Açılış sonrasında Antalya Cumhuriyet Korosu bir konser verecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkını 30 Ağustos 2013 Cuma günü fener alaylı yürüyüş ve açılış etkinliğine davet etti.

Gelin Tek Yürek Olalım
Başkan Sözen,``Biz Manavgat halkı, bayramlarımızda hep birlikte tek yürek ve el ele olduk.Tüm milli duygularımızla Manavgat halkını 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 91`incı yıldönümü olan bu kutlu günümüzde elele ve tek yürek olmaya davet ediyorum. Aynı gün kentimizin ana arterlerinden birisi olan Herford Caddemizin de açılışını hep birlikte yapacağız. Gelin bu coşkuyu birlikte yaşayalım``dedi.