Haber Arşivi 2 Sayfa 152

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR KIRSAL MAHALLE’LER GÜZELLE

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR KIRSAL MAHALLE’LER GÜZELLEŞİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatlıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çardak, Sağarin, Kepez, Zahmadın, Düzağaç ve Karabük gibi kırsal mahallelerde sıcak asfalt ve yama çalışması yaptı

MANAVGAT BELEDİYESİ SANDIKLARA TAŞIDI

MANAVGAT BELEDİYESİ SANDIKLARA TAŞIDI

Başkan Şükrü Sözen’in talimatıyla organize olan Manavgat Belediyesi ekipleri, oy kullanmaya gitmekte zorlanan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların, sandıklara taşınması için seferber oldu.

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN OYUNU AİLESİYLE BİRLİKTE KULLANDI

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN OYUNU AİLESİYLE BİRLİKTE KULLANDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Türkiye Anayasa Değişikliği Referandumu’nda”, eşi Hatice Sözen, oğlu İbrahim Sözen ve kardeşi Fatih Sözen ile birlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki 1021 nolu sandıkta oyunu kullandı.

MANAVGAT BELEDİYESİ THM TOPLULUĞU KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONS

MANAVGAT BELEDİYESİ THM TOPLULUĞU KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Atatürk Kültür Merkezi’nde, Manavgat halkına muhteşem bir konser vererek türkü ziyafeti çekti.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLBAĞ MAHALLESİ’NE PARK VE

MANAVGAT BELED¦-YES¦-'NDEN YE+ަ-LBA¦Ş MAHALLES¦-'NE MES¦-RE ALANI (20)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLBAĞ MAHALLESİ’NE PARK VE MESİRE ALANI

Manavgat Belediyesi, kırsal mahallelere ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeye devam ediyor. Manavgat Belediyesi, kentin en uzak mahallelerinden birisi olan Isparta sınırındaki Yeşilbağ Mahallesi’ne park ve mesire alanı yaptı.

MANAVGAT BELEDİYESİ 6. YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 7 MAYIS

MANAVGAT BELEDİYESİ 6.YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 7 MAYIS’TA YAPILACAK

6. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl 7 Mayıs 2017 Pazar günü Manavgat Atatürk Stadyumu’nda yapılacak. Bu yıl Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan güreşlerinin, 656. Edirne Kırkpınar öncesinde yapılması ve Türkiye’deki ilk güreşlerden biri olması ise Manavgat güreşlerinin önemini bir kat daha artırdı.