MANAVGAT BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

MANAVGAT BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Manavgat Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı. Bu yıl 125 çocuğun Manavgat Belediyesi tarafından sünnet ettirileceği ve Toplu Sünnet Şöleni’nin ise 4 Eylül’de yapılacağı açıklandı.

31 TEMMUZ SON KAYIT TARİHİ

Manavgat Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştireceği Toplu Sünnet Şöleni için heyecanlı geri sayım başladı. Bu yıl 125 çocuğun sünnet ettirileceği ve sünnet kayıtlarının 31 Temmuz tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Sünnet kaydı için Manavgat Belediyesi’ne müracaat edecek çocukların en küçük 6 yaşında olması şartı arandığı belirtildi. Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 4. Manavgat Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’nin ise 4 Eylül’de muhteşem bir düğün organizasyonu ile yapılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi, sünnet çocuklarının sağlıklı bir şekilde bu mutlu günlerini yaşayabilmeleri için hazırlıklarını sürdürüyor.

DEN_4744

BOL EĞLENCELİ SÜNNET ŞÖLENİ HAZIRLANIYOR

Organizasyon kapsamında sünnet çocukları A’dan Z’ye giydirilecek, hediyeler dağıtılacak, çeşitli hastanelerde en hijyenik ortamda operasyonlarının yapılması sağlanacak. Çocukların eğlenmesi için de belediyece imkanlar seferber edilecek. Sünnet düğünü akşamında ise muhteşem bir konser organizasyonu yer alacak. Aileler ve Manavgat halkı sünnet organizasyonu sayesinde ünlü sanatçılarla konser alanında buluşma imkanı bulacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Amacımız ailelere karınca kararınca katkı yapmak, çocuklarının hayatlarında dönüm noktası olan bu özel günü daha da özel kılmak. Bu mutlu günlerini belediyemizle paylaşmak isteyen ailelerimiz, belediyemize müracat ederek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

DEN_4870