İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDE YIL SONU SERGİSİ AÇ

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gümüş kazaziye, basit iğne nakışı ve akşam resim öğrencileri yıl sonu sergisini açtı.

Sergi açılışına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya, kursiyerler ve yakınları ile Manavgat halkı katıldı. Resim Öğretmeni Filiz Eraslan, Basit İğne Nakışı ve Gümüş Kazaziye Eğitmeni İlksen Kalfa önderliğinde yıl boyunca eğitim alan 60 öğrencinin eserleri görülmeye değerdi. Serginin açılış kurdelesini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, emekçi kadınlar birlikte yaptı. Başkan Sözen ardından sergideki eserleri tek tek inceledi.

DSC_0864

Birbirinden güzel örtüler, işlemeler, yatak örtüleri, hediyelik eşyalar ile resimler büyük beğeni topladı. Öğrenciler Başkan Sözen’e, Atatürk tablosu ve Mevlana içine gümüş kazaziye işlemeli besmele yazılı bir çalışma hediye etti. Başkan Sözen, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Sözen, “İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’mizde her geçen gün kursiyerlerimizin sayısı artıyor. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz burada hem boş vakitlerini değerlendirmiş oluyor, hem de yeni yeni branşlarda kendilerini eğitiyor. Bu anlamda kentte kültür, el sanatları eğitimi alanındaki önemli bir eksiği de tamamlamış olduk. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’mizdeki kursiyerlerin gelişimini izlemek, onların çalışmalarını takip etmek bizim için büyük mutluluk. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.