TFF’DEN BAŞKAN SÖZEN’E PLAKET

BA+ŞKAN +Ş+£KR+£ S+ûZEN'E PLAKET (2)

TFF’DEN BAŞKAN SÖZEN’E PLAKET

Türkiye Futbol Federasyon (TFF) Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e futbola verdiği desteklerden dolayı plaketle teşekkür etti.

TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Spor Koordinatörü Ahmet Ersoy ile birlikte ziyaretine TFF Müdürü Köksalan’ı büyük bir nezaketle kapıda karşıladı. TFF Müdürü Köksalan, Antalya’da yeni göreve geldiğini ve Akdeniz Bölgesi'nde futbol altyapısı ve spor etkinliklerinin arttırılması adına etkili çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Köksalan, bu çalışmalar kapsamında yerel yönetimlere yönelik ziyaretinin üçüncüsünü Manavgat Belediyesi'ne gerçekleştirdiğini belirtti. Köksalan, "Manavgat’ta sizin spora ilginiz ve desteğiniz, bizleri de mutlu ediyor. Manavgat’ta sporu ve sporcuyu teşvik etmek amacıyla yaptırdığınız Atatürk Stadyumu’nu son derece beğendik. Biz de TFF olarak alt yapıya yönelik yapılan projelerede imkanlar doğrultusunda sizlere destek olmaya gayret edeceğiz" dedi.

BA+ŞKAN +Ş+£KR+£ S+ûZEN'E PLAKET (1)

SÖZEN; ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de uzun yıllar Futbol Federasyonunu temsilen kapılarının çalınmadığını dolayısıyla bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Köksalan'a yeni görevinde başarı diledi. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat’ın özellikle futbolda geniş bir kitleye sahip olduğunu, sistemli ve bilinçli bir şekilde spora elinden gelen desteği vermeye çalıştığını söyledi. Sözen, “Bu konuda Manavgat Belediyespor olarak son 2 yıldır altyapıya önem veriyoruz. Manavgat Belediyespor ile ilgili geçmişte yapılan hatalar yapılmayacak. Ekip olarak geçmişten dersler çıkardık. Manavgat Belediyesporumuzu hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz. Ekiplerimizin yaptığı okul taramalarıyla yetenekli çocuklarımızı kulübümüze kazandırıyor ve eğitiyoruz. Manavgat’ta girilmedik mahalle, sokak kalmayacak. Sporu ve özellikle futbolu sahipleniyoruz. Sizler gibi spor dostlarının da yanımızda olduğunu bilmek bizi memnun ediyor” dedi.