Manavgat Belediyesi’nden Politik komedi “YALANCI”

Yalanc¦-1

Manavgat Belediyesi’nden Politik komedi “YALANCI”

Manavgat Belediyesi, 1 yıldır faaliyette olan Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgat halkını birbirinden güzel tiyatro eserleriyle ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyor.

Devlet Tiyatroları Rejisörlerinden Murat Atak’ın sahneye koyduğu Dimitri Psathas’ın yazdığı politik komedi “Yalancı adlı oyun 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü Saat 20.00’de Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Nejat Koper, Mustafa Erman Doğan, Nilay Kara, Fırat Onur Deniz, Aysel Kökdemir, Ahmet Babayiğit, Esra Tığlı Kutertan, Birke Muratal, Ebru Akarpat, Akın Paşaoğlu, Vedat Akbulut ve Yavuz Sinop’un rol aldığı “Yalancı” adlı oyunda yalan temasına değişik açıdan bakan oyun, bir milletvekilinin işlerini yürütebilmesi için görevlendireceği yalancıyı aramasıyla başlıyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını tiyatroyu hep birlikte izlemeye davet etti.