“GENÇLERİN GÖZÜNDEN MANAVGAT” YARIŞMASI

yar¦-s¦ğma

HAYDİ GENÇLER, ŞEHRİN İÇİN FARK YARAT

FOTOĞRAF, ŞİİR ve SOSYAL PROJELER YARIŞACAK

Manavgat Belediyesi, kentteki resmi ve özel liseler ile üniversite öğrencileri arasında “Gençlerin Gözünden Manavgat’ konulu şiir, fotoğraf ve sosyal proje yarışması açtı.

Yarışmaya katılmak isteyen lise ve üniversite öğrencilerinin eserlerini, son katılım tarihi olan 25 Mayıs 2015 Perşembe günü Saat 14.00’e kadar Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerektiği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile tüm okullara duyuruldu. Katılımcıların 1 adet yarışmaya konu olan şiir, fotoğraf ve sosyal projeler ile katılabilecekleri belirtildi. Manavgat Belediyesi nezdinde oluşturulacak olan jürinin, teslim edilen eserler arasında değerlendirme yapacağı vurgulandı. Yarışmada 1’inci olan öğrenciye Dizüstü bilgisayar, 2’inci olan öğrenciye tablet bilgisayar, 3’üncü olan öğrenciye ise fotoğraf makinesi hediye edileceği de kamuoyuna açıklandı.

SÖZEN; “GENÇLERİMİZE İFADE İMKANI VERİYORUZ”

Yarışmayla ilgili olarak Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen şu açıklamayı yaptı “Belediye olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi her zaman önem verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Her şehir, sosyal yaşamı, tarihi ve folklorik değerleri ile zenginleşir. Bu zenginliğin ölümsüzleştirilmesi için yazılı ve görsel kaynaklar büyük önem taşır. Gelecek nesillere aktarabildiğimiz her şey kültürümüzü gelecek kuşaklar için kaydeder. Gençlerin bir çok alanda bastırılmaya çalıştığı hayallerinin önüne geçildiği ‘sen daha küçüksün’ denilip hep ötekileştirildiği ve ötelendiği öğretilerimizden sıyrılarak gençlere şiir, fotoğraf ve hayata geçirmek istedikleri sosyal projeler üzerinden Manavgat Belediyesi olarak kendilerini ifade imkanı veriyoruz. Gençlerimizden Manavgat’ın değerlerini yansıtmalarını bekliyoruz. Bu anlamda şartlara uygun olan tüm gençleri bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum. Haydi gençler, Şehriniz için fark yaratın” dedi.

Gençlerin Gözünden Manavgat Yarışma Kuralları

Gençlerin Gözünden Manavgat Yarışması Başvuru Formu