1003 Sokakta Trafiğe Kapalı Örnek Sokak Uygulaması

26Belediyemiz Aşağı Pazarcı Mahallesi 1003 Sokakta Trafiğe Kapalı Örnek Sokak Uygulaması Yapımına Başlandı.

Örnek sokak uygulamasında trafiğe kapalı olarak dış cepha boyası,dış cephe tamiratı,gölgeliklerin yenilenerek aynı standartta olması,alt yapı tesisatlarının değiştirilmesi ve yer zemininde andezit döşemesi yapılarak sokağa şık bir görünüm kazandırılacak şekilde düzenlenmesine başlanmıştır.

Bitkiler ve banklarla sokağa hareketlilik getirilerek aydınlatma sistemi dizayn edilerek canlılık kazandırılacak.Sokağın girişlerinde bisiklet ve motorsikletler için park yeri düzenlenmiş olup sokağın diğer bölümlerinde park yasaklanmıştır.