MANAVGAT BELEDİYESPOR U-15 FUTBOL TAKIMINDAN TARİHİ BAŞARI

DEN_5194 MANAVGAT BELEDİYESPOR U-15

FUTBOL TAKIMINDAN TARİHİ BAŞARI

Manavgat Belediyespor alt yapı takımlarından U-15 takımı, 12-15 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan U-15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarından şampiyon olarak çıktı.

A Grubunda Isparta Gül Spor’u 2-0, Ankara Et Balık Spor’u 2-1 yenerek final oynamaya hak kazanan futbolcularımız final maçında Ankara Etimesgut Belediyespor ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatma dakikalarıyla 2-2 biten maçta golleri, 7. dakikada Mazlum ve 55. dakikada Latif kaydetti. Atakan, Fatih, Mert, Halil, Furkan, Mahmut, Efe Zafer ve Latif ise penaltı atışlarını gole çevirerek maçın galibi oldu. Ayrıca Kaleici Yunus ise 3 penaltı kurtararak Afyonkarahisar’da adeta yıldızlaştı. Maçı izlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, genç futbolcuların aileleri ve kalabalık bir taraftar grubu da Afyonkarahisar’a gitti.

DEN_5224

Başkan Sözen final maçını büyük bir heyecanla izlerken, tezahürat da yapmayı ihmal etmedi. Final maçının kazanılmasıyla Manavgat Belediyespor U-15 Takımı şampiyon oldu. U-15 takımının önümüzdeki hafta yapılacak olan 2 kademe maçlarına katılacağı belirtildi. Başarılı sporcular, Manavgat’ta coşkulu bir şekilde karşılandı. Başkan Sözen de başarılı sporcular ve aileleri için Atatürk Kültür Merkezi bir kutlama organizasyonu düzenledi. Davulların çalınıp havai fişeklerin atıldığı buluşmada, genç futbolcular sevinçlerini, Başkan Sözen ile paylaştı. Genç futbolcularla birlikte dans eden Başkan Sözen, onlara elleriyle tatlı ikramında da bulundu.

DEN_5312

U-15 takımının ailelerine de hitap eden Başkan Sözen, disiplinli, karakterli ve geleceğe umutla bakan gençleri yetiştirdikleri için teşekkür etti. Gençlerin başarılarında ailelerinin katkısı olduğunu belirten Başkan Sözen, el birliğiyle daha çok başarılara imza atacaklarını dile getirdi. Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi’nin alt yapısında yetişen futbolculara belediye olarak tüm imkanları vereceklerini belirtti. Başkan Sözen, belediye alt yapısını yetiştiren antrenörlere de teşekkür etti.