MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KARABUCAK’TA ZORLU ÇALIŞMA

Foto¦şraf0399 MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN

KARABUCAK’TA ZORLU ÇALIŞMA

Manavgat Belediyesi mahalleye dönüşen köylerde uzak yakın demeden ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak hizmet götürmeye devam ediyor.

Manavgat Belediyesi bu güne kadar belediyecilik hizmetlerinden yeterince yararlanamayan uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri götürmeye özen gösteriyor. Fen işleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Manavgat Merkez’e 65 km uzaklıktaki Karabucak Mahallesi’nde yol açma çalışması başlattı. Yapılan çalışmada belediyeye ait iş makineleri dere tepe demeden her türlü zor şartlara rağmen yol açarak vatandaşların hayatını kolaylaştırdı.

Foto¦şraf0367 Foto¦şraf0370

Yapılan çalışmada 5 metre genişliğinde yol açılarak vatandaşların mahalle iç kısımlarındaki evlerine kolayca ulaşımları sağlandı. Ayrıca daha önce ilkokul bahçesi içinden geçen yol da uygun bölgeye aktarılarak çocukların yaşayabileceği olası trafik tehlikesi de azaltılmış oldu. Açılan yol ile birlikte mahalle içerisine artık rahatça ulaşabilen vatandaşlar Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Sözen Manavgat’ın 106 mahallesine de hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi.

Foto¦şraf0404