MANAVGAT BELEDİYESPOR U-15 TAKIMININ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

MANAVGAT BELED¦-YESPOR U-15 TAKIMININ T+£RK¦-YE +ŞAMP¦-YONASI SEV¦-NC¦- (4) MANAVGAT BELEDİYESPOR

U-15 TAKIMININ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Manavgat Belediyespor’un alt yapısında yetişen U-15 futbol takımı, grubunda şampiyon olduktan sonra Antalya’da düzenlenen play-off mücadelelerinde de şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı

Antalya Zeytinköy Sahasında oynanan final müsabakasında Manavgat Belediyespor U-15 Takımı Korkuteli Belediyespor’u Efe Lorenzo Deniz’in 50. dakikadaki penaltısı ve 62. dakikada Mert Dereli’nin attığı gollerle 2-0 yendi. Antalya’yı temsilen Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan U-15 takımının başarılı futbolcuları bundan sonra da başarılı oyunlara imza atacaklarını söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise başarılı sporcuları tebrik etti. Başkan Sözen, Manavgat Belediyespor’un alt yapısında yetişen futbolculara büyük önem verdiklerini belirterek daha büyük başarıları elde etmeleri amacıyla desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

MANAVGAT BELED¦-YESPOR U-15 TAKIMININ T+£RK¦-YE +ŞAMP¦-YONASI SEV¦-NC¦- (3)

MANAVGAT BELED¦-YESPOR U-15 TAKIMININ T+£RK¦-YE +ŞAMP¦-YONASI SEV¦-NC¦- (2)