MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'DEN SEVGİLİLER

14 +ŞUBAT SEVG¦-L¦-LER G+£N+£ MESAJI

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'DEN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Hayatımızın her alanına sevgiyi egemen kılmazsak, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmemiz mümkün olmaz. Sevgi, huzurlu ve mutlu yaşamanın anahtarıdır.

İnsanlar her şeye sahip olabilir, ancak yaşamlarında sevgiye yer yoksa mutlu olmasına da imkan yoktur. Bugün dünyamızın çeşitli bölgelerinde ve Türkiye´de önemli sorunlar yaşanıyor ve bu sorunları çözmek mümkün olmuyor. Çünkü bu sorunlar sevgisizlikten ve hoşgörü eksikliğinden kaynaklanmaktadır. İnsanların birbirini sevdiği bir dünyada savaşlara çatışmalara yer yoktur.

Kendisiyle barışık yaşayan, insanları seven, yaşadığı yeri seven, doğayı ve içindeki her şeyi seven insanların oluşturduğu toplumlar, sosyal barışı yakaladıkları için geleceğe daha güvenle bakar.

Bizim de sevgilimiz, sevdiğimiz, onun için emek harcadığımız, yaşadığımız yer MANAVGAT´tır. Manavgat bizim sevdamızdır. Manavgat´ımız sevgiyle, birliktelikle, barışla gelişecek, büyüyecek çok daha iyi konumlara gelecektir.

Sevmek kadar sevgiyi ifade etmek çok daha önemlidir. Manavgat´ımızda küçük, büyük, genç, yaşlı herkesin yaşantılarını sevgi üzerine inşaat etmek ve bu sevgi ve barış ortamının kalıcı olmasını sağlamak en büyük hedefimizdir.

14 +ŞUBAT SEVG¦-L¦-LER G+£N+£ MESAJI

Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Bölgemizde sosyal barış ve sevgi zincirinin sıkı sıkı bağlanması için her kesimden insanı birleştirerek, ortak akıl yaratmaya çalışıyoruz. Manavgat sevgisiyle yapılan her işin ve girişimin kıymetli halkımızdan takdir gördüğüne göreceğine inancımız sonsuzdur.

Gençlik Merkezimiz, Atatürk Kültür Merkezimiz, Atatürk Stadyumumuz, Meydan düzenlemelerimiz, Irmak kıyısı düzenlemelerimiz, Huzurevimiz, Hayvan Barınağımız hep içimizdeki insan ve Manavgat sevgisi ile hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızdır. İnsan odaklı çalışmalarımızda hedefimiz hep geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, çocuklarımızın içlerindeki sevgileri daha da büyütmeleri içindir.

Manavgat´ta sosyal barış ve sevgi ortamının yaratılmasında bize destek veren her kesime de bu çok özel gün vesilesiyle teşekkürü borç bilirim. Sevginin sadece 14 Şubat´larda değil, bütün günlerde ve zamanlarda yaşanıp ifade edildiği bir dünya ve Manavgat dileklerimle bütün hemşerilerimin bu anlamda sevgililer gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı