MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA IRMAK MANZARALI KİTA

IMG_7228

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA IRMAK MANZARALI KİTAP KAFE VE KONUŞAN BANK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent halkının kültür ve sanat gelişimine katkı yapmak amacıyla hizmete sunduğu Kitap Kafe ve Konuşan Bank vatandaşları memnun etti

MANAVGATLILAR ÇAY İÇERKEN KİTAP OKUYORLAR

Manavgat Belediyesi, kentin kültür hayatına katkı yapmak ve kitap okuma oranını artırmak amacıyla hizmete sunduğu Kitap Kafe ve Konuşan Bank yoğun ilgi görüyor. Yukarı Pazarcı Irmak Kıyısı’nda yüzeyi kitap görünümü verilmiş dekoratif ve aynı zamanda içeri girildiğinde kitap dizmek için rafların bulunduğu konsept mimarideki kafeye gelen vatandaşlar, bir yandan ırmak manzarasında çayını içerken diğer yandan da kitabını okuyabiliyor. Konuşan Bank’ta düğmeye bastığı zaman ünlü şairlerin şiirini dinleyen vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

IMG_7274

SÖZEN; “SOSYAL İÇERİKLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent halkının kültür ve sanat gelişimine katkıda bulunmaya temel ilke olarak benimsediklerini ifade etti. Sözen, “ Manavgat’ımızın sosyal ve kültürel dokusuna uygun olarak sosyal içerikli çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Kitap Kafe ve Konuşan Bank’tan yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

IMG_7278

IMG_7286