MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU KURULUYOR

c_ocuk korosu

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU KURULUYOR

Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu’nu kurma çalışmalarını başlattı. Manavgat Belediyesi bünyesinde oluşturulacak çocuk korosu ile 8-14 yaş arası çocuklara müzik eğitimi verilerek yeteneklerini geliştirmelerine imkan sağlanacak.

Çocuk Korosu’na katılmak isteyen, sesine güvenen çocukların 6-13 Temmuz tarihleri arasında Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat ederek kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. Kayıtlar sonrasında ise seçmelerin yapılacağı açıklandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta gençler ve çocukların kültür ve sanat eğitimlerine önem verdiklerini ve bu amaçla projeler ürettiklerini söyledi. Sözen, yeni yapılan Atatürk Kültür Merkezi’nde çalışmalarını yürütecek olan çocuk korosunun kurulmasıyla kente kültür ve sanat alanında canlılık geleceğini vurguladı. Başkan Sözen, “Çocuklar bizim en değerli hazinemiz. Onları her alanda ne kadar iyi eğitirsek o kadar bilinçli gençlik ve gelecek oluşur. Belediye olarak çocuklarımızın kültür ve sanat eğitimine büyük önem veriyoruz. Kendine ve sesine güvenen tüm çocuklarımızı koromuza katılmaya davet ediyoruz” dedi.