İBRAHİM SÖZEN ve SİDE GENÇLİK MERKEZLERİNDEN MUHTEŞEM YI

DSC_4503

İBRAHİM SÖZEN ve SİDE GENÇLİK MERKEZLERİNDEN MUHTEŞEM YIL SONU SERGİSİ

Manavgat Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Side Gençlik Merkezi’nde çeşitli kurslarda eğitimlerini sürdüren 250 kursiyer, 1 yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru el işlerini yıl sonu sergisiyle Manavgat halkının beğenisine sundu.

DSC_4438

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki yıl sonu sergisinin açılışına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Çelik’in yanısıra oda başkanları, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, kursiyerler, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hanımların resim, rölyef, basit iğne nakışı, kazaziye, ahşap boyama ve ebru dallarında yaptıkları eserleri tek tek gezdi, inceledi. Hanımların 1 yıl boyunca kurslara katılarak büyük özveri ile yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri oldukça beğendiğini belirten Başkan Sözen, belediye olarak böyle güzel bir eğitim hizmetine önderlik ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, hanımları bu sanat dallarında eğiten Halk Eğitim Merkezi’ne ve değerli öğretmenlerine teşekkür etti. Başkan Sözen, “İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’mizde her geçen gün kursiyerlerimizin sayısı artıyor. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz burada hem boş vakitlerini değerlendirmiş oluyor, hem de yeni yeni branşlarda kendilerini eğitiyor. Bu anlamda kentte kültür, el sanatları eğitimi alanındaki önemli bir eksiği de tamamlamış olduk. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Side Gençlik Merkezi’mizdeki kursiyerlerin gelişimini izlemek, onların çalışmalarını takip etmek bizim için büyük mutluluk. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

DSC_4456

DSC_4492