Başkan Sözen`den Basın Açıklaması

24Belediye Başkanımız Şükrü Sözen Yol Yapım Çalışmaları ile ilgili Basın Açıklaması Yaptı.

1-Mehmet Akif Ersoy Caddesi Kanal Geçişi Menfez Yapılması İşi

Mehmet Akif Ersoy Caddesi`ndeki Kanal Geçişi Menfez Yapılması işi ile ilgili olarak;Yüklenici firma,işini havaların yağışlı olmasını öne sürerek zamanında bitirmemiştir.Belediyemizin söz konusu firmaya 15.11.2012, 30.12.2012 ve 15.02.2012 tarihlerinde resmi uyarıları,işi geciktirmesinden dolayı cezai yaptırımı bulunmaktadır. Son gönderilen uyarı yazısında ise firmanın işi 25.02.2012 tarihinde tamamlaması gerektiği belirtilmiştir. İşin son bitim tarihi 25.02.2012`dir. Bitmesi gereken işle ilgili olarak Belediyemizce kontrollerimiz sürmektedir.Bu tarihte işin bitmemesi halinde işin feshi,teminatının irat kaydedilmesi ve ilgili firmanın ihalelere girme yasaklı olma yaptırımları uygulanacaktır.

2-Çetin Emeç Caddesi Asfalt Yapılması İşi:

Yol ve orta refüj düzenleme çalışması 31.11.2011 tarihinde tamamlanmış olup, Asfaltlama çalışmaları ise TEDAŞ ile yapılan görüşmeler ve TEDAŞ`ın söz konusu bölgede yer altı çalışmalarını tamamlayacağı tarih olan Temmuz 2012 tarihinde kalıcı asfalt olarak yapılacaktır.Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Manavgat Belediyemizce Mart 2012 ayı içerisinde söz konusu bölgede geçici asfalt çalışmaları ile iyileştirmeler yapılacaktır.Kaldırım ve kalıcı asfalt çalışmaları ise Temmuz 2012 ayında yapılacaktır.

3-Side Yolu Asfalt Çalışması İşi

Side Yolu Kaldırım ve Orta Refüj çalışmaları,Manavgat Belediyemizce 31.12.2011 tarihinde tamamlanmış olup asfalt çalışmaları hava koşullarının çalışmalara engel olması nedeniyle yapılamamıştır.Asfalt çalışmaları işine Şubat 2012 ayı sonunda başlanarak, daha önce kaldırım ve refüjü de tarafımızca yapılan yolun, asfalt işi tamamlanacaktır.

KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA...

Şükrü SÖZEN MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI