Manavgat Belediyesi`nden Aşk Olsun Sana Çocuk

20Manavgat Belediyesi`nin kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Manavgat Belediyesi`nin kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`nün çalışmalarıyla Geçtiğimiz hafta ``Kanlı Nigar``adlı oyunun sahnelenerek büyük ilgi görmesinden sonra şimdi de Samsun Sanat Tiyatrosu`ndan Aşk Olsun Sana Çocuk adlı oyun Manavgat`ta tiyatroseverlerle buluşacak. Oyunun, 5 Mart 2012 Pazartesi günü Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde 18.30 ve 21.00 saatlerinde iki seans ve ücretsiz sahnelenecek olması şimdiden tiyatroseverlerde heyecan yarattı. Yakın tarihe ışık tutan belgesel niteliğindeki 2 perdelik oyunda tam bağımsızlık mücadelesi verenlerin yaşanmışlıkları sahneye taşınıyor.