ATATÜRK VE FEVZİ PAŞA CADDELERİNDE SONA ADIM ADIM

ATATÜRK VE FEVZİ PAŞA CADDELERİNDE SONA ADIM ADIM

Manavgat Belediyesi’nin Atatürk ve Fevzi Paşa Caddeleri’nde sürdürdüğü düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caddelerin düzenlenen kısımlarında gölgelikler ve dış cephe boyalarının yenilenme işlemleri ise tüm hızıyla sürüyor aynı zamanda caddeler üzerinde bulunan esnafı canlandırmak amacı ile Atatürk ve Fevzi Paşa Cad. çalışmalar son görünümünü kazanmaya başladı.

BİNALARA DA ESTETİK KAZANDIRILIYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in kentin en eski ve işlek caddelerinden olan Atatürk ve Fevzi Paşa Caddelerinde başlattığı düzenleme çalışmalarında sona adım adım yaklaşılıyor. Bölgedeki ticari canlılığı artırıp kente daha şık ve modern bir estetik kazandırmak amacıyla başlatılan projenin tamamlanan kısımlarında esnafın da yüzü gülmeye başladı. Esnafın fazla sıkıntı çekmemesi için süratle tamamlanan kaldırım çalışmalarından sonra şimdi de binaların dış görünüşleri yine esnaf ve vatandaşlarla işbirliği içinde yenileniyor. Manavgat Belediyesi ekipleri, gölgelikleri tek tip hale getirirken bina dış cephelerini de boyuyor, bu kapsamda işyeri tabelaları da yenileniyor. Belediye ekiplerinin özverili çalışması sonucunda kısa zamanda bitmesi planlanan çalışmada, caddedeki binalar açık renk ile boyanırken, ara sokaklarda ise ana ve canlı renk boya kullanılıyor.

TİCARİ CANLILIK ARTACAK

Araç trafiğinden ziyade yayaları bölgeye çekerek ticari canlılığı artırmanın hedeflendiği proje, bölgeye gelen turistler tarafından da beğeniliyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat'a artı değer katacağına inandığımız projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgedeki esnaflarımızı da ziyaret ederek görüşlerini aldık. Onlar da birkaç sıkıntı haricinde memnun olduğunu öğrendik. Zaten ekiplerimiz esnafımızın her zaman yanında, en ufak soruna anında müdahale ediyorlar. Teknik çalışmalar neticesinde son düzeltmeleri de yapmaya başladık. Caddelerimizde yapılan revizyon çalışmaları ile oturma bankları, yeşil alanlar, havuzlar, kaldırımlar ve yeni gölgelikler hayata geçecek. Amacımız bölgeyi hareketliliği olan, yürümeye dayalı bir cadde haline getirmektir. Dolayısı ile düzenlemelerimiz tamamlandığı zaman esnafımızın işine artı değer katılacak, bölge daha da değerlenecektir” dedi.