MANAVGAT BELEDİYESİ TEMİZ BİR MANAVGAT İÇİN ÇALIŞIYOR

MANAVGAT BELEDİYESİ TEMİZ BİR MANAVGAT İÇİN ÇALIŞIYOR

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir çevre ve sağlıklı bir gelecek için eşsiz güzellikteki deniz kıyılarını yosun ve otlardan temizlerken, caddelerde ve ırmak kenarlarında da özverili bir çalışma ile kenti yaza hazırlıyor

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti temiz bir yaza hazırlamak amacıyla 7 gün 24 saat aralıksız çalışıyor. 610 personeli ve 107 araç ile Manavgat halkına hizmet veren Temizlik İşleri ekipleri, kenti, yoğun çalışma temposuyla birlikte en ücra köşelere kadar temizliyor. Esnafı ve kötü giden turizme bir nebze de olsa fayda sağlamayı hedefleyen Manavgat Belediyesi ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT'ın kontrolsüz kazı çalışmaları sonucunda ortaya çıkan ve vatandaşları rahatsız eden toz ve çamurları basınçlı suyla yıkıyor. Tersane bölgesinde de yoğun bir temizlik çalışması yürüten ekipler, sadece Manavgat merkezi değil tüm bölgelerini de nezih ve ferah alanlar haline getirmek için çalışıyor.

SAHİLLERDE YAZ TEMİZLİĞİ

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Manavgatlılar içinde büyük önem taşıyan deniz kıyılarında sahil temizliği çalışmalarını başlattı. Belediye ekipleri, Gündoğdu, Çolaklı, Evrenseki, Kumköy ve Side bölgesinde turistlerin yoğun olarak tercih ettiği sahillerde temizlik işlerini tamamladı. Kışın kötü havalar nedeni ile sahile vuran yosunların birikmesi, hem çevreye rahatsız edici kokular yayıyor hem de görüntü kirliliğine yol açıyordu. Manavgat Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışma ile bu sorun da ortadan kaldırılmış oldu. Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yaz boyunca sahil temizliği çalışmalarının devam edeceğini söyledi.