21.BARIŞ SUYU, KÜLTÜR, SANAT, TURİZM VE GENLİK FESTİVALİ

demet

21.BARIŞ SUYU, KÜLTÜR, SANAT, TURİZM VE GENLİK FESTİVALİ DEMET AKALIN KONSERİYLE SONA ERDİ

Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 21’ncisi düzenlenen Barışsuyu, Kültür, Sanat, Turizm Ve Genlik Festivali kapsamında düzenlenen konser ve etkinliklerle Manavgatlılara unutulmayacak üç gün yaşattı.

Kentteki turizm canlılığını artırmak, esnafa katkıda bulunmak ve insanların bir nebze de olsa rahatlayabilmesi amacıyla 21’incisi düzenlenen Barış Suyu Festivali Manavgat halkı tarafından büyük ilgi gördü. Sergilerden çocuk oyun guruplarına, akrobasi gösterilerinden havai fişek şenliğine, konserlerden korteje kadar her şeyin düşünüldüğü festival de ünlü sanatçıların katılımıyla 3 gün boyunca coşku hat safhada yaşandı.

MNVG7515

Manavgat Irmağı’nda yapılan su gösterileriyle başlayan festival kortej ve konserlerle devam etti. Festival alanında bulunan on binlerce kişi Yüksek Sadakat, Funda Arar, Pamela, Kıraç, Zakkum ve Demet Akalın gibi ünlü sanatçılar sayesinde müziğin tadını çıkarırken, konser öncesinde sunucu ve editör Nevşin Mengü, spor spikeri Cem Yılmaz ve gazeteci, sunucu Mirgün Cabas gibi isimler de söyleşi yaptı. Nevşin Mengü ve Cem Yılmaz’ın konuğu olan Başkan Sözen, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Festival boyunca sahneye çıkan tüm ünlülere festivalin simgesi olan zeytin dalı taşıyan güvercin hediye edildi.

NEV+ަ-N MENG+£, CEM YILMAZ VE +Ş+£KR+£ S+ûZEN (2)

FUNDA ARAR (1)

KIRA+ç (2)

DEMET AKALIN (1)

BAŞKAN SÖZEN’DEN ANLAMLI KONUŞMA

Birlik, beraberlik, özgürlük, demokrasi, adalet, hoşgörü, sevgi ve barış her zaman öncelikli değerleri olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Türkiye’de insanların yan yana durmaya korktuğu bir dönemde, böylesine kalabalık, coşkulu görüntülere ihtiyacımız var. Biz de festivalimiz vesilesiyle, bu birliğin, dayanışmanın yaşandığı dünyanın incisi Manavgat’ımızdan, tüm insanlığa ve ülkemize güzel mesajlar vermek istiyoruz.

+Ş+£KR+£ S+ûZEN (3)

Festival afişimizde olduğu gibi, özgürlüğe, barışa, demokrasiye, adalete kanat açmış beyaz bir güvercin olsun; bolluk, bereket ve varlığın sembolü zeytin dalını getirip bizlere sunsun istiyoruz” dedi.

Y+£KSEK SADAKAT

PAMELA