ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN HÜRFEST FESTİVALİ

Manavgat Belediyesi Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle “HürFEST- Özgürce Yaşam Festivali” düzenledi.

MANAVGAT’TA BAŞPEHLİVAN İSMAİL BALABAN

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Manavgat Belediyesi 11. Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni Başpehlivan İsmail Balaban kazandı.

MANAVGAT GÜREŞLERİNDE BİRİNCİ GÜN TAMAMLANDI

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Manavgat Belediyesi 11. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde birinci gün tamamlandı.

MANAVGAT GÜREŞLERİNE HAVA MUHALEFETİ ENGELİ

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Manavgat Belediyesi 11. Yağlı Pehlivan Güreşleri, birinci gününde yoğun yağış dolayısıyla ertelendi.

MANAVGAT GÜREŞLERİNDE MUHTEŞEM AÇILIŞ

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Manavgat Belediyesi 11. Yağlı Pehlivan Güreşleri, Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem bir kortej ve açılış töreniyle başladı.

TÜRKAN SÖZEN KREŞ’İNDEN ANNELER GÜNÜ BULUŞMASI

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi 3 yaş grubu öğrencileri için Boğaz Otel’de Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

SARILAR KREŞ’TEN ANNELER GÜNÜ KAHVALTISI

Manavgat Belediyesi, Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

MANAVGAT DANS VE MÜZİK FESTİVALİNDEN RENKLİ KAPANIŞ

Manavgat Belediyesi’nin Tarihi Side Limanı’nda düzenlediği Dans ve Müzik Festivali göz kamaştırıcı gösterilerle sona erdi.