MANAVGAT’IN SULTANLARI ZİRVENİN SAHİBİ

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde kendi sahasında ağırladığı Dekorayos Antalyaspor’u 3-0 skorla mağlup etti. Manavgat’ın Sultanları, bu galibiyetle birlikte lig etabını lider tamamladı.

Manavgat Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı Manavgat Belediyespor 25-23, 25-16 ve 27-25’lik setlerle 3-0 kazandı. Son haftaya play-off’u garantileyerek giren Manavgat’ın Sultanları, bu galibiyetle birlikte lig etabını da 34 puanla lider tamamladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ligi lider tamamlayan Manavgat Belediyespor’u tebrik etti. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Bugün ise grubunu lider tamamladı ve bir üst lige çıkmak için mücadele edecek. Manavgat’ımızın adının şampiyonluklar ve başarılarla anılması bizleri oldukça gururlandırıyor. Manavgat’ımızın bir üst lige çıkacağına yürekten inanıyorum. Manavgat’ın Sultan’larını ve teknik ekibimizi de tebrik ediyorum. Başarının olduğu her yerde Manavgat Belediyesi de var olmaya devam edecektir” dedi.