MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN 7 GOLLÜ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Keçiborlu Belediyespor’u 7-0 skorla mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Manavgat Belediyespor, 4 ve 45+2’de Serkan Bozkurt, 7.dakikada Burçak Özkanca, 11.dakikada Tugay Tiryaki, 49.dakikada Ahmet Hasan İmer, 35 ve 56.dakikada Emrah Şenol ile golleri buldu. Maçın ilk düdüğünden itibaren rakibine ezici bir üstünlük kuran Manavgat Belediyespor, puanını 30’a yükselterek lider Muğlaspor ile arasındaki puan farkını 4’e düşürdü. Maç sonunda teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, lig sonunda Manavgat Belediyespor’un şampiyon olacağına yürekten inandığını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, ““Ligin ikinci yarısına böyle farklı bir galibiyetle başlamak bizi çok mutlu etti. Yaklaşık 1 aylık devre arası döneminde takımıza önemli takviyeler yaptık. İnşallah bu takviyelerle daha da güçlenen takımımız sezon sonunda şampiyon olacak. Bizleri hiçbir müsabakada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Zirve mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi. Manavgat Belediyespor, 11 Şubat Pazar günü Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.