FETHİYE’DE BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ OLDU

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 2.Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri’ni Manavgat Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz kazandı.

MANAVGAT BELEDİYESİ ŞEHİT MUSTAFA ŞEN İÇİN MEVLİT OKUTTU

Manavgat Belediyesi Şırnak’ın Kayaboyun köyünde askeri aracın devrilmesi sonucunda Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen için memleketi Manavgat’ın Çakış mahallesinde mevlit-i şerif okuttu.

MANAVGAT’TA TARIM ÜRÜNLERİ DOLUDAN ZARAR GÖRDÜ

Manavgat’ta 4 Nisan 2024 Cumartesi günü Saraçlı, Belenobası, Evrenseki, Kalemler, Çolaklı ve Gebece mahallelerinde yaşanan dolu yağışı ve fırtına, yüzlerce dönümlük bir alanda açıkta yetiştirilen tarım ürünlerine zarar verdi.

MANAVGATLI ÖZEL SPORCULAR İL ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun düzenlemiş olduğu 2024 faaliyet programında yer alan Antalya Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Zeytinköy Atletizm Pisti’nde düzenlendi.

BAŞKAN KARA’DAN ŞEHİT EVİNE PEHLİVANLARLA ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Ali Gürbüz ile imzalanan sözleşme sonrasında, Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü adına yarışan pehlivanlarla birlikte geçtiğimiz gün şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MEGASTAR BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ MANAVGAT BELEDİYESİNDE

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 2011, 2012, 2019 ve 2021’de 4 kez Altın Kemer sahibi olan Dualı Çayır’ın Megastar’ı Başpehlivan Ali Gürbüz kendisini 1 yıllığına Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü’ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

MANAVGAT’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak’ın Kayaboyun köyünde askeri aracın devrilmesi sonucunda Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen, düzenlenen askeri törenle memleketi Manavgat- Çakış’ta son yolculuğuna uğurlandı.

BAŞPEHLİVANLAR GÜREŞLERE HAZIRLANIYOR

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları, 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Ilıca Stadyumu’nda yapılacak olan 11. Geleneksel Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde hazırlıklarını Sorgun Boğaz Otel’ in bahçesinde gerçekleştirdi.