KUMLUCA’DA BAŞPEHLİVAN FATİH ATLI OLDU

Manavgat Belediyesi’nin başpehlivanı Fatih Atlı, bu yıl 25.’si düzenlenen “Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri” nde rakibi Enes Doğan’ı yenerek altın kemerin sahibi oldu.

CHP KADIN KOLLARI’NDAN BAŞKAN KARA’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşad Taş ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANAVGAT BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 24. Hafta mücadelesinde Manavgat Belediyespor sahasında konuk ettiği Saygın Yapı Didim Belediyespor’u 51’inci, 70’inci ve 89’uncu dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Maça atak futboluyla başlayan Manavgat Belediyespor’un rakibi 37’inci dakikada gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı.

23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASI MANAVGAT’TA BAŞLADI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’ncü yıl dönümüne ithafen Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği satranç turnuvası başladı. Turnuvanın açılış hamlesi Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk tarafından yapıldı. Öztürk, sporcularla sohbet ederek onlara başarılar diledi.

MANAVGAT’TA SATRANÇ TURNUVASI HEYECANI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’ncü yıl dönümüne ithafen 27-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde satranç turnuvası düzenleyecek.

BAŞKAN KARA 23 NİSAN GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini devam ettirdi. Başkan Kara, makamını 5.sınıf öğrencileri Emre Kılınç ve Buğlem Can’a devretti.

GELECEĞİN BAŞPEHLİVANLARI HAZIRLIKLARA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Güreş Alt Yapı Takımı, 10-11-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

ÇELTİKÇİ MAHALLESİ’NDE YENİ PARK YAPIMINA BAŞLANDI

“Halkçı Belediyecilik” sloganıyla yeni döneme başlayan Manavgat Belediyesi, Çeltikçi Mahallesi’nde park yapımına başladı.