ENGELSİZ YERLİ MALI KUTLAMASI

Manavgat Belediyesi Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren engelli öğrenciler, Yerli Malı Haftası’nda Yörük Kültürü ve yemeklerinin canlandırıldığı muhteşem bir etkinlik düzenledi.

DSC_0026

12 -18 Aralık Yerli Malı Haftası vesilesiyle düzenlenen etkinliğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu, birim müdürleri ve aileler katıldı. Uzman eğitmen kadrosuyla birlikte etkinliğe günler öncesinden büyük bir heyecanla hazırlanan engelsiz öğrenciler, yörük kültürünü temsil eden kıyafetler giydi. Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, kurum bahçesinde yer alan keçi ve koyunları da beslediler. Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı sloganıyla yetiştirildiklerini, yerli malı kullanımının ülkemiz açısında hayati önemde olduğunu söyledi. Etkinliğin sonunda ise öğrenciler ve öğretmenler, kreş bahçesinde yer alan kıl çadırda yerli malı kapsamında hazırlanan yiyeceklerden yedi.

DSC_0015

DSC_0030