Güncel Haberler Sayfa 17

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ithafen düzenlenen satranç turnuvası 15-16 Nisan tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

MANAVGAT TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GÜREŞLERİNE HAZIRLANIYOR

AKDENİZ’İN KIRKPINAR’I 3 GÜN YAPILACAK

Bu yıl 19-20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde Ilıca Er Meydanında gerçekleştirilecek olan 10. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun 2023 yılı Yağlı Güreş Sezonu’nda ilk defa uygulamaya koyacağı Grand Prix Ligi’nde yer almaya hak kazandı.

MANAVGAT HALKINDAN ULUALAN’DA GOLF İSTEMİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Manavgat Ulualan Bölgesi'de yaptığı golf alanı planlamalarının iptalini sağlamak için tek yürek olan binlerce Manavgatlı, düzenlenen halk toplantısında 2. Kez bir araya geldi. Manavgat Ulualan’ı Koruma Platformu’nun düzenlediği toplantıda bakanlıkça askıya çıkarılan plana itiraz dilekçeleri de imzalandı.

BAŞKAN SÖZEN DEV YATIRIMLARI YERİNCE İNCELEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ı daha da ileriye taşıyacak, yapımına devam edilen büyük yatırım ve projelerin inşaatlarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MANAVGAT HALKI İFTARLARDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünde her gün, büyük mahalleler Sarılar, Taşağıl, Çolaklı, Gündoğdu, Evrenseki ve Ilıca Mahallelerinde de belirlenen günlerde iftarlar vermeye devam ediyor

MANAVGAT BELEDİYESİ ANTİK SİDE LİMANI ‘NI GÜZELLEŞTİRİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2019 Yerel Seçimleri öncesinde kent halkına verdiği taahhütleri yerine getirmeye devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son olarak dünyaca ünlü Antik Side Limanını daha işlevsel ve kullanışlı hale getirecek olan projenin startını verdi.

ÖĞRENCİLER SEVİMLİ DOSTLARI UNUTMADI

Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi çalışanları ile Bahçeşehir Koleji öğrencileri, “4 Nisan Dünya Hayvan Hakları” nedeniyle Manavgat Belediyesi’ne ait Kitap Kafe’de etkinlik düzenledi.

MANAVGAT ULUALANI KORUMA PLATFORMU BASIN AÇIKLAMASI

Çok Kıymetli Halkımız,

Manavgat’ımız, içinde barındırdığı doğal, tarihi güzellikleri ve turizm potansiyeli ile dünya ve Türkiye turizminin kalbinin attığı, gelişime ve geleceğe açık ender güzellikteki kentlerden birisidir.