Güncel Haberler Sayfa 16

MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN PROJELERİNE İKİ ÖDÜL BİRDEN

Manavgat Belediyesi’nin Barbaros Caddesi Düzenlemesi ve yangın sürecinde hayata geçirdiği Bir Destek Bir Yuva ve Anka Kuşları Projeleri ödüle layık görüldü.

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ’Nİ KURUYOR

Manavgat Belediyesi, çocukların toplumsal duyuş ve düşünüş birliğini sağlamak, çocuk değerlerini geliştirmek, çocukların sorunlarını tespit edip çözüm önerilerini sunmak, projelerin üretilmesinde aktif rol almak ve çocuk demokrasisini kentte var etmek amacıyla Manavgat Belediyesi Çocuk Meclisi’ni kurdu. Meclisin ilk tanışma toplantısı ise Side Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

MANAVGAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU

Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumları Side, Çolaklı, Sarılar, Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ile Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinlikler düzenleyerek kutladı.

RAMAZAN BAYRAMI ve 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Değerli Hemşehrilerim, Bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan 2 bayramımıza ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz.

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

SÖZEN ATA GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyede çalışan personeliyle iş yerlerini ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bu bayram da sürdürdü. Sözen, Ramazan Bayramı öncesinde Manavgat Belediyesi Huzurevi’ndeki büyükleri de ziyaret ederek ellerini öptü.

MANAVGAT BELEDİYESİ KADİR GECESİNDE LOKMA DAĞITTI

Manavgat Belediyesi, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle Örnek Mahallesi’nde bulunan Külliye Camii’nde lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ithafen düzenlenen satranç turnuvası 15-16 Nisan tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

MANAVGAT TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GÜREŞLERİNE HAZIRLANIYOR

AKDENİZ’İN KIRKPINAR’I 3 GÜN YAPILACAK

Bu yıl 19-20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde Ilıca Er Meydanında gerçekleştirilecek olan 10. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun 2023 yılı Yağlı Güreş Sezonu’nda ilk defa uygulamaya koyacağı Grand Prix Ligi’nde yer almaya hak kazandı.