Zabıtalar Sertifikalarını Başkan Sözen`den Aldı

Manavgat Belediyesi`nde geçtiğimiz ay verilen Zabıta İletişim Seminerler dizisine katılarak kendilerini biraz daha geliştiren 50 zabıta, sertifikalarını Başkan Şükrü Sözen`in elinden aldı.

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü`nde görev yapan 25 zabıta memuru ile 25 yardımcı zabıta personeli, geçtiğimiz ay 2 etapta düzenlenen "İletişim ve Halkla İlişkiler Semineri" ile "Yasa ve Yönetmelikler Semineri" ne katıldı. Seminerleri kaçırmadan gelerek kendilerini biraz daha geliştirme imkanı bulan zabıta personelinin bu başarısı Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından ödüllendirildi. Belediye Meclis Toplantı Salonu`nda düzenlenen sertifika törenine eğitimleri veren Uluslar arası Antalya üniversitesi İdari Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yard. Doç. Halit Yılmaz ile İletişim Uzmanı Reşat Güney ile Belediye Başkan Vekili Erşan Özden de katıldı. Başkan Sözen, zabıta personeline hitaben bir konuşma yaptı. Zabıta personelinin bu eğitim dizilerine katılarak kendilerini bir aşama daha yenileyip geliştirme imkanı bulduklarını söyleyerek katılımları için teşekkür etti.

Zabıta Belediyenin Vitrini

Belediyenin en önemli birimlerinden birisinin Zabıta Birimi olduğuna dikkat çeken Başkan Sözen şunları söyledi. "Zabıta personeline çok önem veriyorum. Çünkü sizler her zaman halkla iç içesiniz. Bu nedenle kendinizi sürekli geliştirip yenilemeniz gerekiyor. Sizden isteğim, öğrendiklerinizi eksiksiz bir şekilde görevinize yansıtmanız. Sizler belediyemizin vitrinisiniz. Vatandaşlarla olan iletişiminiz çok önemli. Manavgatımız bizden hizmet bekliyor. Hizmet anlamında çok çalışmanız gerekiyor. Görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra sertifika törenine geçildi. Sertifikalarını alan zabıta memurları kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.