Belediyeden Kanal Boyunda Yol Genişletme Çalışması

Kanal Boyu Tehlike Olmaktan Çıkacak
Manavgat Belediyesi, Aşağı Pazarcı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi ve 4081 Sokakları kapsayan alanda yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra mevcut su kanalı etrafındaki tehlike ortadan kalkacak, öğrenciler daha güvenli bir şekilde okullarına gidip gelebilecek.

Manavgat Belediyesi Aşağı Pazarcı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi ve 4081 Sokak`ta yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Yapılacak olan çalışmayla 1100 metrelik yol güzergahında, 2 bin 750 m2 parke, bin 500 metre yol bordürü döşenecek. Yol genişletme çalışmaları sonucunda istinat duvarları da yapılacak. Manavgat Belediyesi ekipleri, çalışmalarına yolda kalan bahçe duvarı, çit, korkuluk ve ağaç gibi engelleri kaldırarak imar planındaki yerlerine getirme işleriyle başladı.

Yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının yapılmasının en büyük nedeni olarak, özellikle ilköğretimöğrencilerinin, kanal kenarından bölgede bulunan Yunus Emre ilköğretim Okulu`na gidip gelirken tehlike yaşayabilmesi ihtimali önlemek olduğu açıklandı. Bu nedenle çalışmaların sonunda kanal kenarına demir korkulukların da ilave edilerek su kanalı etrafındaki tehlikenin de ortadan kaldırılacağı belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, yolun yeniden düzenlenmiş şekliyle hizmete açılacağını söyledi. Başkan Sözen, ``Çalışmaları en çok öğrencilerimizin okula gidip gelirken tehlike yaşamamaları için başlattık. Yolumuzu en kısa sürede düzenlemeye çalışacağız. Her şey Manavgat halkımızın daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak için`` dedi.