Başkan Sözen`den Yaşlılar Haftası Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü SÖZEN;``Yaşlılar Geleceğimize Işık Tutan Kaynaklardır``

Yaşlı, genç, çocuk ayrımı olmaksızın bir arada sürdürülen yaşam herkesi mutlu eder. Ömürlerinin büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmete adamış yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en önemli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan kaynaklardır.

Toplumdan kopmayan, yüreği genç, anlayışlı, tecrübeleriyle gençlere ve bizlere yol gösteren yaşlılarımız, çevresine anlam katan en önemli değerlerimizdir.

Yaşlılarımızı yalnızca bu hafta değil, her zaman hatırlayarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim görevimizdir. Hayatlarının bu çok özel döneminde, yaşlılarımıza verilmesi gereken önem her zamankinden daha fazla olmalıdır.

Yaşlılarımıza rahat bir hayat sunmak, yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmak, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmek toplumuzun da önemli vazifeleri arasında olmalı.

Biz de Manavgat Belediyesi olarak yaşlılık döneminin sorunlarının aşılmasına katkıda bulunmak için belediye olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek ve yaşlılığı, yalnızlığın ve umutsuzluğun yaşandığı dönem olmaktan çıkarmak için elimizden gelen özeni gösteriyoruz.

Bu çabamızla ilgili projelerimizi önümüzdeki dönemde daha hızlı bir şekilde hayata geçirmek için alt yapı çalışmalarını yürütmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası`nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı