Manavgat Belediyesi`nden Yağlı Pehlivan Güreşleri

Manavgat Belediyesi, bu yıl ilk kez Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenleyecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in girişimleriyle bu yıl 1.`si yapılacak olan "Yağlı Pehlivan Güreşleri" için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Manavgat Belediyesi`nin Eylül ayı Meclis Toplantısı`nda güreşlerin düzenlenmesi, harcamaların belediye bütçesinden yapılması konusunda belediye başkanına yetki verilmesi konusu meclis üyelerince oy birliği ile onaylandı.

30 Eylül 2012 Pazar Günü Saat 09.00`da yapılacak olan Yağlı Pehlivan Güreşleri`ne Kırkpınar Şampiyonu Ali Gürbüz ile İsmail Koç, Serhat Gökmen, Recep Kara gibi bölgeden ve bölge dışında ün yapmış 600 kadar güreşçinin katılacağı ve karşılaşmaların 12 boyda yapılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı`na katılan meclis üyeleri, böyle bir organizasyonun kentin tanıtımına büyük katkı yapacağını belirterek teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilk kez Manavgat`ta yapılacak olan yağlı pehlivan güreşlerine tüm Manavgat halkını davet etti