Başkan Sözen, VİP TV`de Canlı Yayın Konuğu Oldu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Kanal VİP TV`de canlı olarak yayınlanan "Başkanlar Konuşuyor" programına konuk oldu.

Kentin tanınmış, sevilen gazetecileri İdris Taş, Nihat Toklu ve Ali Orhan`ın ortaklaşa sunduğu programa katılan Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi`nin devam eden projeleriyle, gelecekte hayata geçireceği projelerini anlattı. Gazetecilerin sordukları sorulara büyük içtenlikle ve rahatlıkla yanıtlar veren Başkan Sözen, kentle ilgili önemli konuları da kamuoyuyla paylaşma imkanı buldu. 1.5 saatlik yayın boyunca Başkan Sözen, ırmak kenarlarında şu anda 3 etapta yürüttüğü peyzaj düzenlemesi çalışmalarını, Gençlik Merkezi, Katlı Pazar, Kültür Merkezi projelerini açıkladı. Başkan Sözen, Gazeteci Nihat Toklu`nun hükümetin hazırladığı ve önümüzdeki aylarda hayata geçirileceği söylenen Büyükşehir Yasası uygulamaları ile de görüş bildirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "9 beldenin tek bir merkeze bağlanarak idare edilmesi doğru bir karardır. Destekliyorum. Oluşumun hayata geçirilmesi halinde kent bir bütün olarak düşünülerek yapılacak olan çalışmalarda da bütünlük sağlanmış olacak.

Manavgat, 50 ilin önünde bir ilçedir. Manavgat Belediyesi ise kendi kendine yetebilen nadir belediyelerden birisidir. Manavgat Belediyesi olarak bütün kapanan beldelerimize hizmet götürebilecek bir potansiyel zaten mevcuttur. Şu an yasa hayata geçirilse her bir bölgeye anında ulaşabilecek gücümüz vardır" dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8-9-10 Haziran tarihlerinde yapılacak olan 17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ile 3. Manavgat Motosiklet Festivali ile ilgili olarak da açıklamalar yaparak bütün Manavgat ve Antalya halkını festivallere katılmaya davet etti.

e-imar