Manavgat`ta Urfa Ateşi Yandı

Manavgat Belediyesi`nin Ramazan Akşamları etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.Stadyum alanı yanında kurulan Ramazan Şenlik sahnesinde dün akşam Urfa Ateşi yandı.Manavgat Belediyesi iftar çadırındaki yemekten sonra sahne alan Şanlıurfa Ateşi Sıra Geceleri Grubu`nu izlemeye binlerce Manavgat`lı geldi.

Gecede İbrahim Tatlıses`e benzerliği ile herkesi hayrete düşüren Türk halk müziği sanatçısı Aziz Yıldız ve Tekin Tatar sahne alarak izleyenleri coşturdu. Urfa Sıra gecesini izlemeye Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ile Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Hasan Şekerlisoy da geldi. Birbirinden hareketli türkülerin söylendiği gecede çiğ köfteler yoğuruldu, vatandaşlara geleneksel mıra kahvesi dağıtıldı.

Yoğrulan çiğ köfteden yemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Eğlencenin doruğa çıktığı gecede halaylar çekildi, danslar edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, gece sonunda sanatçılara çiçek hediye ederek katılımları için teşekkür etti.