Ulukapı Köyü`ne Büyük Hizmet

Manavgat Belediyesi,merkez ve çevre köylere tüm hızıyla hizmet götürmeye devam ediyor.

Belediye ekipleri son olarak Ulukapı Köyü Sülek Mahallesi`nde 5 kilometrelik asfalt ve 1.2 kilometrelik yağmur suyu drenaj hattı ve kanal üstü kapatma çalışmasını sürdürüyor.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in talimatı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Ulukapı Köyü içinde asfalt yapımı öncesinde yol genişletme işlemi kapsamında yağmur suyu drenaj hattı ve asfalt zemin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 10 gündür devam eden çalışmaların bu ay sonunda tamamlanacağı açıklandı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi olarak her gün 1 ya da 2 köye hizmet götürüldüğünü bundan sonra da desteklerin süreceğini söyledi.

Sözen,``Manavgat Belediyesi olarak merkez mahallelerimiz kadar köylerimizi de çok önemsiyoruz. Yıllardır hizmet alamamış köylerimiz var. 78 köyümüz de bizim için birdir. Her birisine hizmet götürüyoruz. Amacımız köylümüzün rahat edebilmesini sağlamak. Ulukapı Köyü`ndeki çalışmalarımız da bunlardan birisidir. 5 kilometrelik asfalt ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarımızı bu ay sonuna kadar tamamlayacağız. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece gündüz bölgede çalışıyor``dedi.