TV’Cİ İRFAN DEĞİRMENCİ’DEN “ANNE BEN ARTİST OLDUM”

DNZ_2344

TV’Cİ İRFAN DEĞİRMENCİ’DEN “ANNE BEN ARTİST OLDUM”

Ünlü televizyon sunucusu İrfan Değirmenci, kendisinin yazıp oynadığı“Anne Ben Artist Oldum” adlı tek kişilik müzikal oyununu Manavgat halkıyla buluşturdu

Ünlü televizyon sunucusu İrfan Değirmenci, “Anne Ben Artist Oldum” adlı tek kişilik müzikal oyununu Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sergiledi. 16 Nisan referandumu öncesinde 'Hayır' oyu vereceğini açıkladıktan sonra, çalıştığı televizyon kanalı ile yollarını ayıran Değirmenci’nin, işten ayrılış öyküsünü ve kendi yaşantısını esprili bir dille anlattığı oyun, oldukça beğeni topladı.

DNZ_2140

Ünlü televizyoncunun 2 perdelik oyununa Manavgat halkı büyük ilgi gösterdi. TV haberciliğine zorunlu bir ara verdiğini sık sık dile getiren İrfan Değirmenci, kendi yazdığı öyküleri müzikle birleştirerek, zaman zaman dans ederek sahnede sundu. Değirmenci’nin, zaman zaman seyirciler arasına girip birebir sohbet etmese i ve Tarkan, Zeki Müren, Ayten Gökçer taklitleri büyük alkış aldı. Değirmenci, hiçbir tv kanalında yer almayarak bundan sonra hayatına sahnelerde devam edeceğini açıkladı.

DNZ_2144

Manavgat’ta sahneye çıktığı Atatürk Kültür Merkezi’ni son derece beğendiğini dile getiren Değirmenci, kente kültür ve sanata vererek böylesine güzel bir yapıyı kazandırdığı için Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Gecenin sonunda İrfan Değirmenci’ye teşekkür anmalığı ve çiçeğini Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek sundu. Daha sonra Manavgatlılar Değirmenci ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsezliştirdi.

DNZ_2148

DNZ_2174