Manavgat Belediyesi`nden Tiyatro Ziyafeti

Çocuklara İki Seans Pinokyo

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hafta sonunda Manavgat halkına adeta tiyatro ziyafeti çekti. Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosu`nu kente getiren Manavgat Belediyesi,hem gündüz iki seans halinde çocukları, akşam da büyükleri tiyatroya doyurdu. Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosu`nun sahneye koyduğu Pinokyo adlı çocuk oyunu Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde iki seans halinde çocuklara ücretsiz olarak sahnelendi.Vural Bingöl`ün yazıp yönettiği komedi çocuk oyununu izlemeye gelen küçükler ve aileleri ünlü masal kahramanın hikayesiyle neşeli bir 50 dakika geçirdi.

Açık Havada Tiyatro Keyfi
Akşam ise ``Vay Başımıza Gelenler`` adlı komedi oyun Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı`nda Manavgat halkına yine ücretsiz olarak sahnelendi.İzleyicisini kahkahaya boğan oyunu izlemeye,Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek,CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve çok sayıda vatandaş geldi.Türkiye gündemindeki konuları mizahi bir şekilde ele alan oyun,ülkenin geldiği bugünkü konumu ile ilgili açık mesajlar verdi.

Gezi parkı olaylarını da içine alan oyunda;kadın erkek ilişkilerinden ülkede konulan yasaklar sonucu vatandaşın başına gelen trajikomik olaylar yansıtıldı.Açık havada tiyatro keyfi yapan vatandaşlar,böyle bir imkanı sağladığı için Manavgat Belediyesi`ne teşekkür etti.