Tedaş Çıktı, Belediye Girdi

Çetin Emeç Caddesi`nde TEDAŞ`a ait bir süredir devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Manavgat Belediyesi de yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını başlattı. Yaklaşık 1 kilometrelik yol güzergahında 2 bin 708 metrelik küçük bordür, kırmızı ve gri renklerde 7532 metrekarelik kaldırım parkesi ve 1650 metrelik boru ve kablo döşeneceği belirtildi. Yolun ise 6.5 metrelik bölünmüş yol olarak düzenleneceği açıklandı. Kaldırım ve yol genişletme çalışmaları sonrasında ise yola sıcak asfalt dökülerek işin tamamlanacağı vurgulandı. Çetin Caddesi`nde iki adet de yolcu durağı yer alacak.