Manavgat Belediyesi Sünnet Şöleni Bugün

Manavgat Belediyesi`nin Toplu Sünnet Şöleni 15 Ağustos`ta (Bugün)gün boyu düzenlenecek etkinliklerle yapılacak.

Kortej Saat 15.00`de Belediye Önünden Başlayacak

Manavgat Belediyesi`nin Toplu Sünnet Şöleni 15 Ağustos`ta (Bugün) gün boyu düzenlenecek etkinliklerle yapılacak. Belediyenin organizasyonu ile geçtiğimiz hafta sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atan 100 çocuk için yarın saat 15.00`de belediye önünden başlayacak sünnet kortejine katılacak. Çocuklar bütün kenti aileleriyle birlikte otobüsler ve kortej animasyon ekibi ile gezerek halkı selamlayacak.

Tekne Turuna Çıkacaklar

Belediye Başkanı Sn.Şükrü Sözen`in de katılımıyla yapılacak olan sünnet korteji sonrasında yine çocuklar ve aileleri Eski Balıkhane önünde kendilerini bekleyen teknelerle ırmak turuna çıkarılacak. Sünnet çocuklarına unutamayacakları bir düğün organizasyonu için her şeyi düşünen Manavgat Belediyesi,akşam üstü Saat: 18.00`den itibaren Manavgat Stadyumu içinde yemek servisi yapacak.

Çocuk Aktiviteleri,yemek ve Konser

Yine stadyum içinde aynı saatlerde çocuklar için animasyonlar düzenlenecek ve aktiviteler düzenlenecek. Sünnet akşamında saat 20.30`da ise ünlü sanatçı Hasan Yılmaz Manavgat Stadyumu`nda konser verecek. Konser öncesinde Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sünnet çocuklarına altınlarını hediye edecek.

Başkan Sözen Tüm Halkı Davet Etti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sünnet şölenine tüm Manavgat halkını davet etti.

Sözen,``100 çocuğumuzun hayatları boyunca unutamayacağı bu çok özel günlerini en mutlu şekilde geçirebilmeleri için belediye olarak her şeyi düşündük. Manavgat halkımızın da bu sevince ortak olmalarını istiyoruz. Sünnet Şölenimize tüm Manavgat halkımızı davet ediyorum``dedi.