Sünnet Giysileri Başkan Amca`dan

Manavgat Belediyesi`nin 24 Ağustos`ta düzenleyeceği büyük sünnet şöleni için hemen hemen tüm hazırlıklar tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta hastanelerde en hijyenik şartlar altında sünnetlerini olan 90 çocuk, bugün de Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in elinden sünnet kıyafetlerini aldı. Büyük bir titizlikle hazırlanan sünnetlik hediye paketlerinin içerisinde, ayakkabısından gömleğine, şapkadan süslü pelerine ve şölen davetiyelerine kadar her tür ihtiyaç yer aldı.

Başkan Sözen, hediye paketlerini çocuklara kendi elleriyle verdi. Başkan Amcalarını karşılarında gören çocuklar ve aileleri oldukça sevindi. Başkan Sözen, 24 Ağustos`ta yapılacak sünnet şöleninde küçüklere başka hediyelerinin de olacağını müjdeledi. 24 Ağustos`ta Saat 17.00`da Perşembe Pazarı`ndan sünnet konvoyuyla başlayacak olan etkinliklerin daha sonra stadyumda çocuklar için çeşitli animasyon gösterileri ile devam edeceği ve Saat 20.00`da da Berkant, Nil Burak, Gökben, İskender doğan, Selçuk Ural ve Semiha Yankı`dan oluşan Nostalji grubunun sahne alacağı belirtildi. Başkan Sözen, 24 Ağustos`taki muhteşem sünnet şölenine tüm Manavgat halkını davet etti.