Sn.Şükrü Sözen`in Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü SÖZEN Ramazan Ayı Nedeniyle Kutlama MesajıYayınladı.

Huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ
İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de daha çok yardım ellerinin uzandığı bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında sağlanacak hoşgörü ortamının Manavgat halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım.

Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli Manavgat halkımın, bundan sonra da aynı dayanışmayı göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum Manavgat Belediyesi olarak bizler de Ramazan ayında sizler için çalışıyor olacağız. Bu mübarek ayda birlik,beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumu sizler için hazırladık.

2 BİN KİŞİYE YEMEK,15 BİN AİLEYE YARDIM
Manavgat Belediyesi olarak böylesine kutsal bir ayda, halkımızın akşamlarını birlik ve beraberlik içinde yaşamaları için başlattığımız ve bu yıl 4.`sünü hep birlikte paylaşacağımız Ramazan Etkinliklerimizin çok daha canlı geçeceğini ümit ediyoruz.Her yıl olduğu gibi bu yıl da kuracağımız iftar çadırımızda halkımızla birlikte lokmamızı paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağız.Her gün 2000 vatandaşımızla Manavgat Stadyumu yanındaki iftar çadırımızda buluşacak olmanın heyecanını yaşıyorum.Bu yüzden her akşam,iftar çadırında bulunarak orucumu halkımızla birlikte açmaya özen göstereceğim.Bu mubarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerimize de yine belediyemiz aracılığı ile yardım elini uzatacağız.Bu yıl Manavgat Belediyemiz 15 bin ailemize gıda yardımında bulunmak için hazırlıklarını tamamladı.

BELEDİYE EKİPLERİ SEFERBER
Halkımızın Ramazan ayını daha rahat ve huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini de sizler için seferber ettik. Bu kapsamda, zabıta ekiplerimiz artması olası dilencilik olayları karşısında gerekli tedbirleri aldı. Ekiplerimiz şikayete bağlı kalmaksızın gıda ürünleri satışı yapan yerlerin denetimlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımız 153 Alo Zabıta hattını ücretsiz arayarak gıda denetimi talep edebileceklerdir. Manavgat halkına sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimiz devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle çok büyük anlam ifade eden on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının Manavgat halkımız, ülkemiz, bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor,vatandaşlarımızın sevdikleriyle Ramazan Bayramı`na erişmelerini diliyorum. Oluşturduğumuz şenlik alanı içerisinde insanlarımızın unutmaya başladıkları değerleri her zaman taze tutmayı hedefliyoruz.Tüm Manavgat halkımı, birlik, beraberlik, paylaşım adına Ramazan ayında iftar çadırımıza lokmamızı paylaşmaya davet ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla...

Şükrü SÖZEN