5000 Kişilik Stadyumun Temeli 14 Şubat`ta Atılıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Manavgat`ın geleceğine hayat verecek mega projelerin temellerini atmaya başladı.Kum Mevki`ndeki 5 bin kişilik stadyumun temeli,14 Şubat 2013 Perşembe günü saat 14.00`de törenle atılacak. Temel atma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de katılacak.

Gürsel Tekin de Katılacak
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim kitapçığında Manavgat halkına vaad ettiği projelerini, bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyor. Irmak kıyısı projelerini tamamlayan Başkan Sözen,Manavgat halkının da katılımıyla 14 Şubat 2013 Perşembe günü Saat 14.00`de Kum Mevki`nde zemin çalışmaları tamamlanan 5 bin kişilik stadyumun temelini törenle atacak.Temel atma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de katılacak.Müteahhit Firma ve Fen İşleri ekipleri,stadyumdaki çalışmaları hızlandırarak temel atma törenine hazırlıyor.

TFF Standartlarında
5000 seyirci kapasiteli olacak Manavgat Belediyesi Stadyumu Kum Mevkii`nde yapılacak.
Türkiye Futbol Federasyonu Standartlarına uygun bir şekilde projelendirilen Manavgat Stadyumu?nda A ve B Blok olmak üzere karşılıklı iki adet tribün yer alacak.Bölgede eskiden yapımı yarım bırakılmış olan stadyum ise yeniden düzenlenerek antrenman sahası olarak değerlendirilecek.Mevcut tesisler de aynı şekilde değerlendirilecek.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapılacak olan 5000 kişilik stadyumun, Manavgat halkının büyük bir eksikliğini gidererek, kentteki spor hayatına da yöne vereceğini dile getirdi.

Temelimizi Hep Birlikte Atalım
Başkan Sözen,``Manavgat Belediyemizin temelini atacağı 5000 kişilik stadyum kentimizin büyük bir eksiğini giderecek. Kent merkezindeki mevcut stadyumumuz bir çok etkinlikte yetersiz kalmakta idi. Örneğin belediyemizin düzenlediği Yağlı Güreş organizasyonunda, diğer belediyelerde ek tribün istemek zorunda kalmıştık. Ayrıca stadyum,Manavgat Belediyesporumuz için de büyük bir alt yapı desteği olarak algılanmakta. Stadyumumuzu çalışmaları sık sık denetleyip üzerinde durarak en kısa sürede inşa edeceğiz.Yine buna paralel olarak Gençlik Merkezi inşaatımızın da zemin çalışmalarını başlattık. Onun da temeli çok yakında atılacak. Tüm Manavgat halkımızı bu mutlu günümüzü paylaşmak amacıyla temel atma törenimize bekliyoruz`` dedi.