JMO Başkanı Kutlu Taner Sözen`i Ziyaret Etti

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Kutlu Taner ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i ziyaret etti.

Başkan Sözen, Kutlu Taner ve yönetimi büyük bir nezaketle ağırlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Manavgat`ta belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çok beğendiklerini belirten Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Kutlu Taner, Başkan Sözen`in kentte ilgi alanları ile ilgili yapılacak bütün işlerde kendisiyle fikir alışverişinde bulunabileceğini söyledi.

Başkan Sözen ise Kutlu Taner`i uzun süredir tanıdığını dile getirerek, "Kentlerin jeolojik yapıları ve binaların bu durumlara göre yapılması çok önemli.
Oda Başkanımızı yıllardır yakından tanıyoruz. Belediyemizde yapacağımız işlerde onun engin fikir ve deneyimlerinden sık sık yararlanıyoruz. Bundan sonra da desteklerini her zaman alacağız. Kendisinin bizlere vereceği önerileri de dinleyerek hareket edeceğiz. Kendisi bizi ziyaret ederek büyük bir incelik gösterdi. Teşekkür ediyoruz" dedi.

e-imar