Başkan Sözen`den Sevgililer Günü Nikahı

Manavgat Belediyesi,14 Şubat Sevgililer Günü`nü evlilik tarihi olarak belirleyerek nikah akdi randevusu alan çiftlerle dolup taştı.

Dün, Manavgat Belediyesi`nden Sevgililer Günü için randevu alan 22 çiftin nikahı kıyıldı. Evliliğe bu çok özel günde adım atan çiftlerden ikisinin nikahı ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından kıyıldı. Başkan Sözen,14 Şubat günü sabah 08.30`da nikah randevusu alan 21 yaşındaki Serap Kanat ile 24 yaşındaki Salih Sefa Erkaya çiftinin nikahlarını kıydı.

Başkan Sözen, 14 Şubat gibi özel bir gününün kendilerine şans getirmesini dileyerek, çiftlere evliliklerini sevgi ve saygı içerisinde yürütmeleri konusunda öğütler de verdi.Başkan Sözen nikah cüzdanını Serap Hanıma verirken, 14 Şubat Sevgililer Günü`nün anlamı nedeniyle bir de gül hediye etti. Başkan Sözen, gün içinde Meral Akkoyun ve Mustafa Çallı çiftinin de nikahını kıydı.