Başkan Sözen`den Çocuklara Caillou Müzikali

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in sömestr tatiline giren Manavgatlı çocukları düşünerek hazırladığı sürpriz hediyeler bitmiyor.

Başkan Sözen, bu kez de karnelerini alıp tatile giren çocukların hoşça zaman geçirebilmeleri için sevilen çizgi kahramanı Caillou`nun müzikalini getiriyor. Caillou müzikali, 9 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 12.30-14.30 ve 16.30`da 3 seans halinde Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde sahnelenecek.

Caillou`nun kısa hikayelerinden oluşan müzikal gösteride kahramanın sevilen şarkıları hem Türkçe hem de orijinali olan İngilizce olarak seslendirilecek. Müzikal dansları ve şarkılarıyla çocuklar arasında büyük ilgi uyandıran müzikalde maskotlar çocuklarla beraber oyunlar oynayacak.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Caillou müzikalini izlemeye bütün çocukları davet etti.