Başkan Sözen Ramazan Tatlısı Dağıttı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan ayının ilk gününde iftar sonrası vatandaşlara tatlı dağıtma etkinliği düz

Halkla birlikte iftar çadırında ilk iftarını yapan Başkan Sözen, daha sonra Kültürevi yanındaki alana, eşi Hatice Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve meclis üyeleri ile birlikte yürüyerek geçti.CHP`li kadınlar Başkan Sözen ve meclis üyelerini büyük bir coşkuyla karşılarken, iftar sonrası tatlı dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Sözen, hanımların hazırladığı tatlı tabaklarını yoldan geçen vatandaşlara sunarken, Ramazan aylarını da kutladı. Tatlı tabaklarını alan vatandaşlar, Başkan Sözen`e yoğun ilgi gösterdi. Başkan Sözen`e eşi Hatice Sözen, İlçe Başkanı Ahmet Öztürk meclis üyeleri ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş da eşlik etti.Dilşat Taş, "Mubarek Ramazan ayının ilk gününde birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularımızın pekişmesi ve Ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesi dileklerimizi halkımıza iletmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen`e de bize destek verdiği için teşekkür ederiz.

Tüm Manavgat halkımızın mubarek Ramazan ayını bu vesileyle kutluyorum? dedi. Başkan Sözen ise, partili olsun ya da olmasın kentte kadınların yaptığı tüm etkinliklere destek verdiğini dile getirdi.Sözen,"Bu mubarek ayda sosyal barış adına yapılan tatlı dağıtımının kentimizde bütünleşmeye katkısı olacağı inancındayım.Zaten kadınlarımızın yaptığı her iş takdire değerdir. Belediye olarak onların her zaman yanındayız"dedi.enleyen CHP`li kadınlara destek verdi.