Çetin Emeç Caddesi`nde Sona Adım Adım

Kentin en önemli ana arterlerinden birisi olan Çetin Emeç Caddesi`nde TEDAŞ`a ait çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Manavgat Belediyesi de yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını başlatmıştı.

Manavgat Belediyesi ekipleri, 1 kilometrelik cadde güzergahında 1 aydır çalışmaları tüm hızıyla sürdürürken yolu daraltan tüm engeller de kaldırıldı. Önceki gün caddede çalışan ekipleri, yolu 6.5 metrelik bölünmüş yol olarak kullanıma hazırlamak ve imar planındaki sınıra getirebilmek amacıyla duvarları yıktı. Tüm çalışmalar kapsamında 2 bin 708 metrelik küçük bordür, kırmızı ve gri renklerde 7532 metrekarelik kaldırım parkesi ve 1650 metrelik boru ve kablo döşeme çalışmalarında ise sona yaklaşıldı. Park ve Bahçeler Ekipleri ise refüje 50 adet palmiye ekim işlemlerini tamamladı.

2 hafta kadar sürecek olan kaldırım ve yol genişletme çalışmaları sonrasında ise AB kapsamında içme suyu şebekesinin döşenerek ardından yola sıcak asfalt dökülerek işin tamamlanacağı vurgulandı. Çetin Emeç Caddesi`nde iki adet de yolcu durağı yer alacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, her gün çalışmaları yerinde denetliyor. Başkan Sözen, ekiplerin en kısa sürede işlerini tamamlayarak bölgeden çıkacaklarını söyledi.