Şelale`de Yollar Genişliyor

Manavgat Belediyesi, parselasyon planları 25 yıl önce yapılarak imara açılmasına rağmen yol, kaldırım ve asfalt ile tanışmamış olan Şelale Mahallesi`nde bir dizi hizmet başlattı.Belediye ekipleri,mahallenin yüzde 60`lık kısmını kapsayan 10 sokakta başlattığı yol,kavşak ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarında yolları da genişletiyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentte asfalt,yol,kaldırım ve alt yapı gibi hizmetlerle tanışmamış olan bölgelerine hizmet götürmeye devam ediyor.Geçtiğimiz aylar içersinde Sorgun Mahallesi`nde asfalt, yol, kaldırım düzenlemeleri yaparak vatandaşlardan büyük takdir toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şimdi de Şelale Mahallesi`ne el attı.Başkan Sözen,parselasyon planları 25 yıl önce yapılarak imara açılmasına rağmen yol,kaldırım ve asfalt hizmetleri götürülememiş olan Şelale Mahallesi`nde bir dizi çalışma başlatmıştı.Belediye ekipleri, mahallenin yüzde 60`lık kısmını kapsayan 10 sokakta yol,kaldırım ve kavşak düzenlemesi çalışmalarını yaparken yol genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

6 Metrelik Yol 12 Metreye Çıkıyor
Şelale Mahallesi`ndeki kaldırım düzenleme çalışması kapsamında 3595 Sokak`ta yol genişletme çalışmaları da başladı.Çalışmalar kapsamında 70 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde istinat duvarının sokağa yapılacağı,6 metre olan yolun ise 12 metreye genişletileceği belirtildi. Yolda kalan gecekondu ve ağaçlar ise işe başlanırken kaldırıldı.Ayrıca Kaldırım ve kavşak düzenlemesi ile 3595 sokaktan 3591 Sokağa geçişlerin emniyetli bir şekilde yapılması sağlanacak. Düzenleme kapsamında 1 adet otobüs durağı ve bir de çocuk parkının yapılacağı açıklandı.

10 Sokakta Düzenleme
Şelale Mahallesi`nde Cengiz Topel Caddesi`nden başlayan yol genişletme, kaldırım düzenlemesi ve kavşak yapımı çalışmalarının 3564,3595,3589,3598,3591,3531,3527,3519,3523 ve 3593`üncü sokaklarda yapılacağı açıklandı.Yaklaşık 4 kilometre civarında olarak planlanan çalışmalar kapsamında toplam 7 bin 592 metrekare kaldırım parkesi,4 bin 759 metre bordür kullanılacağı belirtildi.Bölgede başlayan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı vurgulandı. Şelale Mahallesi`nde oturan vatandaşlar,kaldırımı olmayan, tozlu ve çamurlu yollardan geçmekten kurtulacaklarını belirterek hizmeti getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.