Şelale Mahallesi`nde Mutlu Son

Manavgat Belediyesi, parselasyon planları 25 yıl önce yapılmasına rağmen bugüne kadar hizmetle tanışmamış bir bölge olan Şelale Mahallesi`nde başlattığı yol,kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarında sona geldi.

Yaklaşık 4 aydır süren çalışmalar kapsamında mahallenin yüzde 60`lık kısmını kapsayan 10 sokakta yol genişletme,kaldırım,kavşak ve park düzenlemeleri tamamlandı.Belediye ekipleri,düzenlemesi yapılan yerlerde sıcak asfalt çalışmalarına geçtiğimiz gün başladı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Şelale Mahallesi`nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.Başkan Sözen, çalışmaların büyük titizlikle yürütüldüğünü en kısa sürede tamamlanarak bölgeden çıkılacağını söyledi.Bölge halkı ise,yapılan yol ve kaldırım düzenlemesinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirerek Başkan Sözen`e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Sözen,``Şelale Mahallemiz yıllarca hizmetin götürülemediği bölgelerimizden bir tanesiydi. Belediye olarak köklü bir değişimi bölgede tamamladık.Son olarak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Ancak bölgemizdeki hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek``dedi.